2014 April 21, Monday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Európai Információs Pont

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, cd-kel, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. Az információs Pont szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az Információs Pont Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén található. Nyitvatartás: H-CS 08.00-16.00, P 08.00-14.00 Elérhetőségek: 06 36 321 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it17
Apr 2014
PDF
Print
E-mail

Magyarország 2004. május 1-jén csatlakozott az Európai Unióhoz. Ennek megünneplésére 2014. május 11-én, vasárnap ingyenes, 10 kilométeres futást szervezünk Európa egyik legszebb részén: Budapest belvárosában és a Duna-parton.

 
08
Apr 2014
PDF
Print
E-mail

Az Európai Parlament április 2-án a „behálózott kontinens” elnevezésű (az egységes távközlési piacról szóló) bizottsági rendeletjavaslat* általános szavazásának részeként megszavazta a roamingdíjak 2015 karácsonyától hatályba lépő eltörlését.

 
08
Apr 2014
PDF
Print
E-mail

Megszületett a megállapodás az Európai Parlament és a Tanács között az Európai Bizottság mezőgazdasági termékek belső piacon és harmadik országokban történő megismertetésével és promóciójával kapcsolatos új jogszabályról.

 
02
Apr 2014
PDF
Print
E-mail

Az a változás, hogy a politikai pártok jelöltet állíthatnak a Bizottság elnöki posztjára, valamint az EU-szerte megrendezett vitafórumok sora azt a célt szolgálja, hogy minél többen menjenek el szavazni, és az uniós polgárok nagyobb arányban szóljanak bele az EU jövőbeli vezetésébe.

 
02
Apr 2014
PDF
Print
E-mail

Az EUROSCOLA-játék az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája által szervezett internetes kvízjáték, amelynek fődíja az EUROSCOLA-program strasbourgi találkozójára való kiutazás támogatása. Az idei internetes kvízjáték tavaszi fordulója április 1-től 15-ig tart.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 38

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*