2014 July 24, Thursday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Európai Információs Pont

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, cd-kel, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. Az információs Pont szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az Információs Pont Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén található. Nyitvatartás: H-CS 08.00-16.00, P 08.00-14.00 Elérhetőségek: 06 36 321 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it15
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

Jean-Claude JunckerAz Európai Parlament július 15-én 422 szavazattal, titkos voksolással Jean-Claude Junckert választotta az Európai Bizottság elnökéül. Juncker november elsején lép hivatalba, megbízatása öt évre szól.

 
15
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

Új fogyasztóvédelmi uniós irányelv lépett életbe. Ezek után a fogyasztó sokkal könnyebben tehet majd panaszt és érvényesítheti jogait.

 
15
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

Olaszorszag vette at az EU elnoksegetA következő hat hónap során Olaszország tölti be az EU elnöki tisztét. Az olasz elnökség mindenekelőtt arra törekszik majd, hogy lendületet kapjon a gazdasági növekedés és a foglalkoztatás, a polgárok jogai megerősödjenek, az EU pedig meghatározóbb szerepet töltsön be a világpolitika színpadán.

 
14
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

A foglalkoztatási mobilitási program az európai fiatalok más EU-tagállambeli munkavállalását hivatott megkönnyíteni.  „Az első EURES-állásod” elnevezésű projekt célja, hogy 2012 és 2014 között mintegy 5000 személy elhelyezkedését támogassa EU-szerte. A program tevékenységei 2012-ben indultak útjukra. Az állásajánlatok, valamint az érintett foglalkoztatási szolgálatok száma korlátozott.

 
09
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Bank (EBB) Csoport 2014. június közepén indította útjára az EU új generációs pénzügyi eszközeit és tanácsadói szolgáltatásait, hogy az innovatív cégek könnyebben jussanak finanszírozáshoz.

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 44

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*